Rizu Betonboringen

Onze diensten

Rizu Betonboringen

De specialist in het vak

Wilt u dat er door gesteente heen wordt gezaagd? Moet er een betonmuur doorboord worden? Infrezen voor vloerverwarming of asfalt zagen? Laat deze werkzaamheden dan over aan een vakman! Huur voor beton- en diamantboringen of steenzaagklussen de specialisten van Rizu Betonboringen in. Rizu Betonboringen is zeer bekwaam, werkt snel en levert alles weer schoon op. Wij betonboren en steenzagen alles! Hoe dik of groot het oppervlak ook is.

Bekijk hieronder onze werkzaamheden.

Betonboringen en diamantboren

Rizu Betonboringen beschikt over boren met verschillende diktes en diameters. Het is daarom mogelijk om door elk oppervlak te boren. Sommige ondergronden zijn moeilijker te doorboren. Denk hierbij aan harde gesteentes zoals marmer. In zo'n geval gaan wij met een diamantboor aan de slag.

Betonboringen en diamantboren
Beton- asfalt - en steenzagen

Beton- asfalt - en steenzagen

Wilt u een klein deel van het oppervlak verwijderen? Bijvoorbeeld omdat er ruimte moet komen voor de afzuigkap of omdat het trapgat wordt verplaatst naar een andere plek in huis? Moeten er ventilatiegaten worden geïnstalleerd? Of wordt er een open haard in huis geplaatst? Dan kiezen wij voor precisiewerk en verruilen wij onze beton- en diamantboor in voor een zaag. We gebruiken hiervoor betonzagen en steenzagen. Dit is afhankelijk van het oppervlak.

Contact ons

Ankerverlijming

Na zaag- en betonboorwerkzaamheden moeten bepaalde oppervlaktes weer met elkaar worden verbonden om de stevigheid te garanderen. In dit geval brengen wij constructieve ankerverlijmingen aan in bijvoorbeeld een muur, vloer of dak.

Ankerverlijming

Beton en diamantboringen voor elke klus

Heeft u een kleine of een grote klus? Beton- en diamantboringen laat u over aan een ervaren bedrijf. Neem voor een offerte en/of vragen over onze werkzaamheden contact op met Rizu Betonboringen.

Vul het contactformulier in of bel: 06 - 229 99 357 en 0181- 41 72 02!

Contact ons

Wilt u

MEER INFORMATIE

Neem contact op

Contact

Einsteinweg 17R, 3225 LT Hellevoetsluis

06 - 229 99 357

0181 - 41 72 02

info@rizu.nl

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Menu