ONZE DIENSTEN

Wilt u dat er door gesteente heen wordt gezaagd? Moet er een betonmuur doorboord worden? Infrezen voor vloerverwarming of asfalt zagen? Laat deze werkzaamheden dan over aan een vakman! Huur voor beton- en diamantboringen of steenzaagklussen de specialisten van Rizu Betonboringen in. Rizu Betonboringen is zeer bekwaam, werkt snel en levert alles weer schoon op. Wij betonboren en steenzagen alles! Hoe dik of groot het oppervlak ook is.

Betonboringen en diamantboren

Rizu Betonboringen beschikt over boren met verschillende diktes en diameters. Het is daarom mogelijk om door elk oppervlak te boren. Sommige ondergronden zijn moeilijker te doorboren. Denk hierbij aan harde gesteentes zoals marmer. In zo’n geval gaan wij met een diamantboor aan de slag.

Ankerverlijming

Na zaag- en betonboorwerkzaamheden moeten bepaalde oppervlaktes weer met elkaar worden verbonden om de stevigheid te garanderen. In dit geval brengen wij constructieve ankerverlijmingen aan in bijvoorbeeld een muur, vloer of dak.

Beton- asfalt - en steenzagen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Beton en diamantboringen voor elke klus

Heeft u een kleine of een grote klus? Beton- en diamantboringen laat u over aan een ervaren bedrijf. Neem voor een offerte en/of vragen over onze werkzaamheden contact op met Rizu Betonboringen.

Vul het contactformulier in of bel: 06 – 229 99 357 en 0181- 41 72 02!

Neem contact op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.