; betonboringen Rotterdam; diamantboren Rotterdam; sloopwerkzaamheden; betonzagen; steenzagen

Snel zaag- en boorwerk door Rizu Betonboringen uit regio Rotterdam en Goeree-Overflakkee

Moet er een betonmuur doorboord worden? Wilt u dat er door gesteente heen gezaagd wordt? Laat deze werkzaamheden over aan een vakman. Huur daarom voor beton- en diamantboringen of steenzaagklussen de specialisten van Rizu Betonboringen in. Wij werken snel en leveren alles weer schoon op. We betonboren en steenzagen alles. Hoe dik of groot het oppervlak ook is

De werkzaamheden van Rizu Betonboringen

Betonboringen en diamantboren

Wij beschikken over boren met verschillende diktes en diameters. Zo is het voor ons mogelijk om door elk oppervlak te boren. Sommige ondergronden zijn moeilijker te doorboren. Denk hierbij aan harde gesteentes zoals marmer. In dat geval gaan wij met een diamantboor aan de slag. 

diamantboringen
; betonboringen Rotterdam; diamantboren Rotterdam; sloopwerkzaamheden; betonzagen; steenzagen

Beton- en steenzagen

Wilt u een klein gedeelte van het oppervlak verwijderen? Bijvoorbeeld omdat er ruimte moet komen voor de afzuigkap of het trapgat wordt verplaatst naar een andere plek in het huis? Moeten er ventilatiegaten worden geïnstalleerd of wordt er een open haard in het huis geplaatst? Dan kiezen wij voor precisiewerk en verruilen wij onze beton- en diamantboor voor een zaag. We gebruiken hiervoor betonzagen en steenzagen, afhankelijk van het oppervlak. 

Ankerverlijming

Na zaag- en betonboorwerkzaamheden moeten bepaalde oppervlaktes weer met elkaar worden verbonden om de stevigheid te garanderen. In dit geval brengen wij constructieve ankerverlijmingen aan in bijvoorbeeld een muur, vloer of dak. Dit is het verlijmen van draadeinde in het beton voor het monteren van bijvoorbeeld een staalconstructie. Rizu Betonboringen installeert deze ankers. Daarnaast controleren wij wanneer het oppervlak waarin de ankers zijn geplaatst, weer belast mag worden. 

betonboringen Rotterdam; diamantboren Rotterdam; sloopwerkzaamheden; betonzagen; steenzagen